Scandlines

Kære Svend!

For det første vil jeg udtrykke en dybfølt glæde til den person, som bragte mig og mine medarbejdere vejen til dig. Han havde rost dit kursus til skyerne – og dette var ikke uden grund. Det var dog med en lidt skeptisk mine, at jeg tilmeldte mig selv og mine medarbejdere til DBI kurset. Nå, men vi greb pennen og tilmeldte afdelingen, som består af 1 sekretær, 3 salgskonsulenter og undertegnede, som er salgschef.

Som den gode foregangsmand jeg er, tog jeg afsted som den første. Vel ankommet til Rold Storkro blev vi indlogeret, og derefter skulle vi ned til første møde med “guruen”. Sjældent er 3 dage gået så stærkt. Svend Tybo Jensen er en fantastisk kursusleder, som har et utroligt drive og engagement. En personlighed, som fremlægger tingene på en sådan måde, at man kun kan gå jublende derfra.

Dette kursus er en gave til alle – grib chancen, og du vil ikke fortryde. De skeptiske miner var efter få timer en by i Rusland. Som Svend nævner: “Her er det kursisten, som er i centrum!”

Kurset blev et vendepunkt for mine medarbejdere og mig til at se tingene meget mere positivt end tidligere. Positiv Mental Indstilling – det er vejen til et bedre liv for dig og dine omgivelser.

Når vi er lidt nede, så kommer kollegaen og hiver i dig eller man tager kursusmappen frem og læser i den. Straks er det positive humør vendt tilbage. Energien blomstrer igen i fuldt flor. Når man kører derfra, vil du gerne dele glæden med alt og alle, og det fik jeg gjort.

Stor tak endnu en gang, og for at fuldende vore oplevelser, bad vi Svend om en lille opkvikker et par måneder efter, og straks swingede vi igen.

De kærligste og bedste hilsner fra 5 kursusdeltagere, som igen har fået lyst til livet.

Kim Jensen
Salgschef
www.scandlines.dk