Jeanette Stenrøjl

Hej Svend

Først og fremmest skal du have tak for 4 fantastiske dage i Skanderborg i maj.

Mit første indtryk af dig var, at “hvordan katten kan den mand undervise i dynamisk ledelse? En mand, der udstråler en sådan ro?” Det var faktisk lidt pudsigt!

Det var 4 dejlige dage (selv godt vejr, havde du sørget for!), hvor jeg lærte en masse om mig selv, og det at tackle livet. Jeg opfatter normalt mig selv som et meget positivt menneske – der normalt har et positivt udgangspunkt. Og alligevel synes jeg, at jeg fik en ordentlig vitaminindsprøjtning, og ikke mindst ideer til, hvordan jeg selv kan påvirke min stressede hverdag. Jeg har allerede prøvet et par gange, i situationer hvor jeg ellers har haft tendens til at blive gal i skralden, at bevare fatningen, og tænke positivt. Og samtidig opdage, at situationen får et bedre udfald, når mit udgangspunkt er positivt. Det er jo en herlig opdagelse.

Jeg fik samtidig nogle gode ideer ti!, hvordan jeg vil opdrage min søn på 2½ år. Jeg fik stor respekt for din indstilling til børn, og respekten for dem. Hvis alle forældre havde den indstilling, ville mange børn få et lykkeligere liv.

I mandags skulle Carsten (min mand) til eksamen. Han var meget nervøs hele søndagen. Desværre skulle jeg til København tidligt mandag morgen, og kunne derfor ikke give ham et verbalt, positivt skub med på vejen. I stedet skrev jeg en seddel til ham med nr. 1, 2, 4, 7, 8, 9, 10, 11 og nr. 16. Jeg sluttede af med at skrive, at jeg glædede mig til at høre, hvor godt det var gået. Carsten var på DBI-kursus for 3-4 år siden, og kender principperne.

Da jeg ringede hjem om eftermiddagen for at høre resultatet, lagde han ud med at sige, at min seddel totalt havde ændret hans indstilling. Den havde givet ham det nødvendige skub, og selvfølgelig havde han været nervøs, men hans indstilling havde været en helt anden end dagen før. Og det er jo skønt, når man også kan bruge principperne til at hjælpe andre (han bestod heldigvis).

Jeg har haft utrolig stor glæde af kurset, både arbejdsmæssigt og privat, og jeg håber at jeg får sendt flere afsted. Det burde være en borgerpligt, at deltage i et DBI-kursus.

 

Med venlig hilsen
Jeanette Stenrøjl