Frøs Herreds Sparekasse

I Frøs Herreds Sparekasse har vi nu igennem 25 år sendt vores medarbejder på DBI kursus. Det er et helt unik kursus, hvor man lærer at fokusere på det positive, samt at sætte mål. For mange af vores medarbejdere har det gjort en stor forskel i deres liv. Personligt kan jeg oplyse, at det er det bedste kursus jeg nogensinde har været på.

Nu er værdierne fra DBI grundlæggende for mig og har gennem årene givet mig og Frøs succes på mange fronter. Specielt i forhold til at kombinere et krævende og spændende arbejde med familielivet. Jeg havde selv min kone med på DBI og det tilbyder vi også til vores medarbejdere og deres ægtefæller. For at kurset ikke skal gå i glemmebogen, tager jeg på DBI-kursus hvert 10. år, for selv om principperne fra kurset er indgroet i mig, er det vigtigt at få dem genopfrisket, så jeg holder fast i de gode værdier og hele tiden tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Jeg kan derfor stærkt anbefale DBI-kurset til alle, der ønsker personlig udvikling – det er et af de kurser, der kan gøre en stor forskel i livet.

Med venlig hilsen
Kurt Jensen
adm. direktør