COWI Consult

Kurset “Dynamisk ledelse og personlig udvikling”

At det snart er ca. 1 år siden jeg deltog i ovennævnte kursus er utro­ligt.

Grunden til dette er, at jeg husker så mange ting/emner fra kurset endnu, og dette til trods for, at jeg i samme periode skulle afslutte min HD­uddannelse, være far for mit barn på 2½ år, støtte min gravide kone og selvfølgelig passe mit job.

Jeg vil gerne understrege, at kurset giver deltagerne en positiv ind­gangsvinkel til alle livets forhold, uden at man af den grund neglisere, at der også er mørke stunder i ethvert liv….. Men det er nu tusind gange lettere at komme over svære ting, hvis man prøver at se muligheder­ne i stedet for at hænge fast i alle problemerne, og det er her kurset giver dig en mental opladning.

Personligt har jeg fået det ud af kurset, at mit syn på livets problemer ikke længere fyldes op af negative/blokerende følelser. I stedet prøver jeg at se positivt på problemerne. Da jeg som person er meget impulsiv, der det dog desværre ikke altid, at det er positive budskaber, som kommer ud til mine medmennesker. Her har jeg sat mig et mål, nemlig at bryde denne vane og gøre ting bevidst som hindrer dette.

Med venlig hilsen
Jesper Gemmer
COWI Consult